Toont alle 10 resultaten

Longsleeve laten bedrukken?

Wilt u graag een modieuze en comfortabele longsleeve bedrukken vanuit huis? Dan bent u op het juiste adres! Bij Shirt-Discounter hanteren wij geen minimale afname; dus het bedrukken van een longsleeve is voor iedereen mogelijk. Bij longsleeves komt het vaak voor dat de mouwen over de lengte bedrukt worden met een print; dit kan voor een creatieve wending zorgen. Laat jouw creatieve geest door middel van het bedrukken van een longsleeve! Zijn lange mouwen niet jouw ding? Bekijk dan deze pagina voor shirts met korte mouwen!

Longsleeve bedrukken: sportief en modieus

Wil je sportkleding bedrukken? Dan is een longsleeve  een goede optie voor een sportieve outfit; dit omdat sporten in longsleeves aangenaam is als het wat kouder is (lange mouwen, maar niet te dik) en omdat het een sportieve look heeft. Maar ook voor modieuze doeleinden zijn longsleeves zeer geschikt; met het bedrukken van longsleeves kun je dus veel kanten op. Om deze reden is het bedrukken van longsleeves voor velen interessant.

Goedkoop longsleeve bedrukken

Bij Shirt-Discounter leveren wij A-kwaliteit voor een B-prijs, het is al mogelijk om een degelijke longsleeve te bedrukken voor een bodemprijs! Dit is zoals eerder aangegeven al mogelijk vanaf maar 1 stuk; dus toegankelijk voor zowel particulieren als grote afnemers!

Kun jij hier niet vinden wat je zoekt? Wil jij bijvoorbeeld een polo bedrukken, een trui bedrukken of een jas bedrukken? Druk dan op de artikelnamen om naar de pagina te navigeren.