Toont alle 35 resultaten

T-shirt bedrukken vanaf 1 stuk

U bent op het internet aan het zoeken naar een website waar u eenvoudig en snel kleding kunt bedrukken; en u bent zojuist op de bedrukte T-shirts pagina gekomen van de website waar dit vanaf 1 stuk kan met de snelste levering van het web. Waar wacht u nog op? Bij Shirt-Discounter hanteren wij de laagste prijzen, leveren wij A-kwaliteit vanaf 1 stuk en dit met zoals eerder aangegeven de snelste levering van het web! In onze eigen drukkerij zorgen wij ervoor dat uw wensen uitkomen! Dus wilt u nou t-shirts bedrukken, hoodies bedrukken, of bent u op zoek naar een bedrukte polo voor bijvoorbeeld uw personeel? Bij Shirt-Discounter bent u op het juiste adres; kleding bedrukken was nog nooit zo eenvoudig. 

T-shirt bedrukken door middel van verschillende druktechnieken

Omdat wij altijd het optimale drukresultaat willen behalen; gebruiken wij verschillende druktechnieken voor het bedrukken van de T-shirts. Welke druktechniek wij gebruiken is afhankelijk van de wens van de klant; eigenlijk kijken wij per aangeleverd ontwerp naar de mogelijkheden. In onze eigen drukkerij maken wij gebruik van: transferprint, DTG-print, zeefdruk en flexdruk. Met deze opties kunnen wij altijd het beste uit uw bestand halen: of u nou kiest voor een T-shirt bedrukken, een trui bedrukken of een ander kledingstuk bedrukken

De juiste kwaliteit T-shirt vinden voor drukwerk

Als u T-shirts wilt bedrukken wilt u natuurlijk wel weten op wat voor kwaliteit uw drukwerk uiteindelijk terechtkomt; om deze reden hebben wij verschillende productcategorieën opgesteld die de kwaliteit van het artikel reflecteren. De categorieën die we bij Shirt-Discounter hanteren zijn: Budget, Basic, Basic+ en Premium. Wilt u T-shirts bedrukken voor een eenmalig evenement en hecht u niet veel waarde aan de kwaliteit van het shirt zelf? Kies dan voor budget! De budget T-shirts zijn van prima kwaliteit, maar hebben bijvoorbeeld geen modieuze afwerkingen qua fitting. Wilt u T-shirts bedrukken voor bijvoorbeeld een eigen kledingmerk? Ga dan voor Basic+ of premium, en verras uw klanten met uitstekende kwaliteit textiel en drukwerk!

Eenvoudig online T-shirts bedrukken

Het mooiste van dit allemaal? U kunt thuis vanuit uw stoel eenvoudig in onze ontwerptool uw eigen ontwerp vormgeven; en als u dit bij ons besteld op een werkdag voor 13:30 wordt het de volgende werkdag al verzonden! Online t-shirts bedrukken was nog nooit zo makkelijk. 

Dus ga direct aan de slag met het ontwerpen / bedrukken van jouw eigen T-shirt! Toch op zoek naar een bedrukte hoodie, een bedrukte polo, een bedrukte trui of een ander kledingstuk? Klik dan op de gelinkte artikelen en begin direct met het ontwerpen!