Toont alle 11 resultaten

Een bedrukte jas: representativiteit door weer & wind

Wilt u dat uw werknemers ongeacht de weersomstandigheden altijd uw bedrijfslogo representeren in bedrukte werkkleding? Of heeft u zelf gewoon een gaaf ontwerp dat u op een jas wilt bedrukken? Stop dan met zoeken, en begin meteen met ontwerpen! Ons assortiment varieert van water/winddichte softshell jassen tot extreem warme en hoogwaardige parka’s, dus voor ieder seizoen is er wel een geschikte jas te vinden!

Een jas bedrukken vanaf een bodemprijs

Veel mensen denken dat het bedrukken van een jas erg duur gaat zijn, en dat dit alleen mogelijk is als je direct een grote hoeveelheid jassen zou bedrukken. Bij Shirt-Discounter is dit niet het geval; het is al mogelijk om een softshell vanaf 22 euro te bedrukken bij afname van 1 stuk! Het bedrukken van een jas was nog nooit zo toegankelijk.

Het gemak van online een jas bedrukken

Bij Shirt-Discounter is het mogelijk om thuis vanuit uw stoel eenvoudig een jas te ontwerpen en te bedrukken; eenvoudiger kan niet! In onze ontwerptool kunt u binnen enkele kliks een afbeelding of tekst op de jas toevoegen en positioneren, wij zorgen voor de rest!

Nog op zoek naar een bedrukte trui, een bedrukte polo, een bedrukt T-shirt of een ander bedrukt kledingstuk voor onder de jassen? Klik op de artikelen om direct te beginnen met ontwerpen!