Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was.

In onze zoektocht naar het perfecte assortiment hebben wij veel afwegingen gemaakt tussen de prijs en kwaliteit van onze producten, aangezien er zich talloze doeleinden kunnen voordoen per gepersonaliseerd artikel. Denk hierbij aan iemand die een T-shirt ontwerpt voor een vrijgezellenavond, die dit shirt niet meer dan één keer zou dragen, of aan iemand die een T-shirt ontwerpt die hij dagelijks wilt gaan dragen. De doeleinden komen in dit geval niet overeen, dit is de reden dat we voor iedere klant zijn behoefte een geschikte productcategorie hebben uitgedacht.

Ons uitgebreide assortiment reikt van degelijke budget-toppers tot meervoudig bewezen premium items, speciaal voor jou. 

Dus, op zoek naar gepersonaliseerde hoodies voor je skivakantie met je vrienden? Opvallen met je team in zelfbedachte shirts of polo’s op een sportdag ? Of gewoon in een creatieve bui een leuk ontwerp bedacht voor op een trui die je dagelijks wilt dragen?
Bij Shirt-Discounter is er voor ieder wat wils!