Toont alle 133 resultaten

Waarom kleding bedrukken?

Er zijn verschillende redenen om kleding te bedrukken; een van de meest voorkomende en voor de hand liggende reden om kleding te drukken is voor het representeren van bijvoorbeeld een bedrijf of vereniging. Het bedrukken van werkkleding is iets wat wij dagelijks doen, maar ook voor de particulier hebben wij een breed assortiment.

Wat is er nou leuker dan bijvoorbeeld een vriend of vriendin een bedrukt T-shirt geven met een foto van bijvoorbeeld een leuke herinnering? Of gewoon je creatieve geest uiten in de vorm van een bedrukte trui met een eigen design?

kwaliteitscategorieën

Door onze al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van kleding bedrukken hebben we in onze in Zeewolde gevestigde drukkerij alle druktechnieken klaar staan voor altijd het optimale drukresultaat. Dit in combinatie met de laagste prijs; en de snelste levertijd, zorgt voor een gouden formule. En het mooiste aan deze gouden formule? Wij leveren A-kwaliteit, en dat voor een B-prijs. Zo is kleding bedrukken voor iedereen toegankelijk!

Bij Shirt-Discounter hebben wij verschillende kwaliteitscategorieën om de juiste kwaliteitsgradatie vast te stellen voor hetgeen dat u voor ogen heeft; als u bijvoorbeeld enkele bedrukte T-shirts wilt hebben voor een eenmalig evenement hecht u minder waarde aan de kwaliteit van het shirt dan een klant die op zoek is naar hoogwaardige bedrukte hoodies voor een nieuw kledingmerk. Deze kwaliteitscategorieën hebben wij opgesplitst in budget, basic, basic+ en premium; op iedere productpagina staat aangegeven binnen welke categorie een product valt. Zo hebben wij het bedrukken van kleding nog overzichtelijker gemaakt voor de klant; omdat een klant in één oogopslag het juiste kwaliteitssegment kan vaststellen voor zijn doeleinde.

Het gemak van online kleding bedrukken

Het online bedrukken van kleding was overigens nog nooit zo gemakkelijk als nu; eigenlijk is het bij ons mogelijk om binnen enkele clicks een  kledingstuk te selecteren en te bedrukken. In onze handige ontwerptool kunt u zelf een tekst toevoegen, positioneren en aanpassen, en ook een afbeelding/logo kunt u eenvoudig op een kledingstuk plaatsen. Afname is al mogelijk vanaf 1 stuk; dus het is niet nodig om direct een grote oplage bedrukte kleding te bestellen! En als u op een werkdag voor 13:30 een bestelling plaatst; wordt het de volgende werkdag al verzonden!

Dit zorgt er voor dat wij op het gebied van kleding bedrukken het makkelijkst en het snelst zijn.

Kort samengevat: Bij Shirt-Discounter is het mogelijk om vanaf 1 stuk kleding te bedrukken met de snelste levertijd van het web; u kunt op de productpagina eenvoudig bepalen welke kwaliteitsgradatie u wilt bestellen voor uw behoefte en dit in onze gebruiksvriendelijke ontwerptool eenvoudig vormgeven.