KINDERKLEDING ONTWERPEN EN BEDRUKKEN

Ontwerp en bedruk jouw kinderkleding binnen 3 eenvoudige stappen

Op zoek naar bedrukte kleding voor uw kind of kleinkind, of gewoon een leuk creatief cadeau in gedachten? Binnen 3 eenvoudige stappen is het mogelijk om binnen onze ontwerp-tool een gaaf ontwerp op een kwalitatief goed kledingstuk te zetten! Bestelt u voor half 2? Dan wordt uw kleding de volgende dag bedrukt en wel verzonden! Wij zijn de snelste online textieldrukker! Bij ons geen minimale afname.

A-kwaliteit voor B-prijzen

Omdat wij vanaf 1998 actief met het bedrukken van kleding zijn, hebben wij de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit gevonden. Door onze ervaring en connecties binnen de branche, weten wij waar we zo voordelig mogelijk de beste artikelen kunnen inkopen, dit vind je ook terug op onze website. Zo heb je al een bedrukt kinder T-shirt met één regel tekst voor maar €6,75.

Start nu met ontwerpen!

Een artikel gevonden waar je meer over wilt weten? Klik op het desbetreffende artikel voor de productinformatie, of start meteen met personaliseren door op het ”Ontwerpen” knopje te drukken! In onze ontwerp-tool is het mogelijk om een artikel naar iedere wens aan te passen! Upload een foto, voeg tekst toe of upload je logo.

Op zoek naar bedrukte babykleding? Klik dan hier.

Heb je vragen over de ontwerp-tool of zit het gewenste artikel niet in het assortiment? Of heb je een andere vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

   036 2000 204

Onze kindercollectie.
Voor 13:30 besteld? Standaard volgende werkdag verzonden!