HERENKLEDING BEDRUKKEN

Herenkleding ontwerpen en bedrukken binnen 3 eenvoudige stappen

Binnen 3 eenvoudige stappen kun je binnen onze ontwerp-tool jouw eigen ontwerp op een kledingstuk laten drukken! Voor half 2 besteld? Dan wordt jouw zelf ontworpen kleding de volgende werkdag al verzonden!. Wij zijn de snelste online textieldrukker! Al vanaf 1 stuk is het mogelijk om te bestellen.

A-kwaliteit voor B-prijzen

Vanaf 1998 zijn wij al actief met het bedrukken van kleding, dit is een van de redenen dat wij een perfecte mix tussen prijs en kwaliteit hebben ontwikkeld . Door onze ervaring binnen de branche, hebben wij ontdekt waar we zo voordelig mogelijk de beste artikelen kunnen inkopen, dit vind je ook terug op onze website. Zo heb je al een bedrukt heren T-shirt met één regel tekst voor maar €6,75.

Start nu met ontwerpen!

Een product gevonden dat bij je past? Klik op het desbetreffende artikel voor productinformatie, of start meteen met personaliseren door op het ”Ontwerpen” knopje te drukken! In onze ontwerp-tool is het mogelijk om een artikel naar iedere wens te personaliseren! Upload een foto, voeg tekst toe of upload je logo.

Op zoek naar bedrukte dameskleding? Klik hier.

Heb je vragen over de ontwerp-tool of zit het gewenste artikel niet in het assortiment? Of heb je een andere vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

   036 2000 204

Onze herencollectie.
Voor 13:30 besteld? Standaard volgende werkdag verzonden!